Heeft u zich buitengesloten? Ben u uw sleutels kwijtgeraakt of zijn deze gestolen? Wilt u andere sloten op de deur om privéredenen of omdat u een nieuw pand betrekt? Er zijn veel redenen te nemen waarbij een slotenmaker u van dienst kan zijn. Zoekt u een slotenmaker Bussum? Bel dan met onze slotenmaker-lijn. Dit kan bij calamiteiten 24 uur per dag.

  • Slotenmaker Bussum bij calamiteiten.

  • Slotenmaker Bussum sloten vervangen.

  • Elke type slot en sleutels.

  • Erkend VEB-Beveiligingsbedrijf.

  • Politiekeurmerk bedrijf.

Sleutels kwijt of verloren

Bent u uw sleutels kwijt door verlies of diefstal in Bussum? Uw eerste prioriteit zal zijn om uw woning of pand weer in te kunnen. Bel daarvoor met onze sleutelmaker. Heeft een van uw gezinsleden, de buurvrouw of een bekende nog een reservesleutel, maar zij deze niet bereikbaar? Heeft u binnen nog een extra exemplaar liggen? Dan kunnen wij de deur voor u openen. Zijn uw sleutels gestolen, of verloren met op een of andere manier kenmerken van het pand? Laat da de sloten vervagen. Wanneer wij u komen helpen bij buitensluiting, vraag dan meteen even advies aan onze slotenmaker wat voor u de beste optie is.

Sloten vervangen

Uw sleutelmaker Bussum is er niet alleen om u binnen te laten wanneer u uw sleutels kwijt bent. Soms kan het nodig zijn om sloten te vervangen. Wanneer u zeker bent dat uw sleutels gestolen zijn, of wanneer iemand in bezit is van een sleutel en u kunt deze persoon niet meer vertrouwen bijvoorbeeld. Ook na inbraak, een verhuizing of na calamiteiten waarbij veiligheid een rol speelt, is het verstandig uw sloten te laten vervangen.

Heeft u zich buitengesloten?

Daar sta je dan. U aan de buitenkant van het pand, en uw sleutels nog op tafel, of in de tas of jas die u binnen heeft laten liggen. Of wellicht stond u heel even buiten en sloeg een windvlaag de deur dicht. Het kan de beste overkomen. Heeft u zich buitengesloten in Bussum? Bel dan met het nummer van onze slotenmaker die u op deze site vindt. Dit kan 24 uur per dag.

Tip

Heeft u ooit de Roest Beveiliging slotenmaker Bussum nodig gehad? Sla het nummer dan meteen op in uw mobiel. Zo kunt u ons direct bellen als u bent buitengesloten, maar u nog wel uw mobieltje op zak heeft.

Wilt u meer weten over Roest Beveiliging en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor prioriteit in veiligheid contact met ons op!  

aanvraag formulier

ROEST BEVEILIGING

Roest Beveiliging BV is uw betrouwbare beveiligings-partner. Onder leiding van Bert Roest zijn we al meer dan drie decennia werkzaam in de beveiligingstechniek. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven. Daarnaast bieden wij een 24/7 slotenmakerservice.