Er zijn nogal wat momenten wanneer het nodig is om sloten te vervangen. Na verlies of diefstal van sleutels, bij een verhuizing, na of bij dreiging op inbraak, bij sabotage van het slot, na een vertrouwensbreuk met een persoon die voorheen het pand kon betreden, of bij de wens een beter slot te hebben. Er zijn veel oorzaken te noemen waarbij de hulp, of zelfs snel handelen, van een slotenmaker gewenst is. De reden waarom sloten vervangen worden is meestal hetzelfde: het herstellen of verhogen van veiligheid.

Wilt u sloten laten vervangen in Almere? Bel dan met onze sloten-lijn. Dit kan bij spoed of calamiteiten 24 uur per dag!

  • Sloten vervangen Almere na inbraak of sabotage

  • Sloten vervangen Almere veiligheidsloten.

  • Bij spoed 24 uur per dag bereikbaar.

  • Erkend VEB-Beveiligingsbedrijf.

  • Politiekeurmerk bedrijf.

Nieuw pand, nieuwe sloten!

Bij het betrekken van een andere woning of bedrijfspand adviseren wij u om altijd nieuwe cilinders te laten plaatsen. Niet omdat wij meer omzet willen hebben, maar omdat u nooit zeker kunt zijn hoeveel sleutels er in omloop zijn en bij wie. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat u meestal niet alle sleutels terugkrijgt. Kies altijd voor zekerheid en veiligheid en realiseer u dat u bij een inbraak met een valse sleutel uw verzekeraar niet uit zal keren.

Multilock veiligheidssloten

Wij werken als ruim dertig jaar met Mul-T-Lock en ander cilindersystemen. Mul-T-Lock ( Multilock) sloten nemen daarbij een speciale plaats in. Het plaatsen van Mul-T-lock sloten heeft bij ons een grote voorkeur omdat het de top is op het gebied van veiligheidscilinder, terwijl het gelijktijdig een systeem is dat zich eenvoudig laat bedienen. Mul-T-Lock ( Multilock) zijn geschikt voor woonhuizen en zakelijke objecten. 

Mul-T-Lock veiligheidscilinders zijn standaard beveiligd tegen doorboren, afbreken en kerntrekken maar belangrijkste is dat de sleutels niet zomaar zijn na te maken zonder geldig veiligheidscertificaat. Het systeem is duurder dan standaard cilindersloten vanwege de hoge kwaliteitsstandaard en betrouwbaarheid. Daar staat tegenover dat u bij verlies en diefstal van uw Mul-T-Lock sleutel(s) geen nieuwe cilinders hoeft te kopen. U belt onze 24-uurs service en wij komen direct naar u toe, nemen een nieuwe set sleutels mee. Of we maken een nieuw sleutelplan en bouwen uw huidige cilinders direct om op de nieuwe set gecertificeerde sleutels! Bij calamiteit kunnen wij uw cilinders direct, zonder levertijd ombouwen en heeft u direct nieuwe sleutels. De oude sleutels functioneren per direct niet meer.

Wilt u meer weten over Roest Beveiliging en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor prioriteit in veiligheid contact met ons op!

ROEST BEVEILIGING VOOR VEILIGE SLOTEN

Roest Beveiliging BV is uw betrouwbare beveiligings-partner. Onder leiding van Bert Roest zijn we al meer dan drie decennia werkzaam in de beveiligingstechniek. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven. Op het gebied van technische beveiliging dragen we met een uitgebalanceerd beveiligingsplan en zeer uiteenlopende beveiligingsproducten bij aan de veiligheid van privaat en zakelijke objecten.