BEVEILIGING VIPS2020-08-27T18:06:46+00:00

Hoge risico objecten kunnen woningen zijn waar inbrekers de aanwezigheid van dure of gewilde goederen verwachten, maar het kan ook zakelijke panden kunnen wegens de aanwezigheid van bepaalde goederen of de aard van het bedrijf een hoog-risico object zijn. Het is belangrijk, om reden van bescherming en risicoverlaging, dat risico-objecten voorzien zijn van sluitende technische beveiliging.

Om een pand effectief te beveiligen tegen een inbraak- of overvalrisico, wordt het beveiligingsplan afgestemd de specifiek voor high-risk locaties geldende normen. Deze hebben betrekken op snelle signalering en bouwkundige- en technische maatregelen die de criminele activiteit vertragen.
Bouwkundige en technische veiligheidsmaatregelen die Roest Beveiliging kan verzorgen zijn o.a. het leveren en plaatsen van alarmsystemen, camerasystemen, veiligheidsglas, veiligheidssloten en rolluiken.

Met ruim 30 jaar ervaringen als gecertificeerd beveiligingsbedrijf weten we inmiddels het en ander over optimale technische beveiliging. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om de juiste, doordacht, gebruiksvriendelijke oplossing te realiseren waarbij u mag rekenen op betrokken partner en een uitstekende service en een 24-uurs nooddienst. Uiteraard dragen wij ook graag zorg voor periodieke controles en onderhoud.

Vraag nu uw veiligheidscheck aan
Beter veilig dan sorry!

aanvraag formulier

Laatste berichten

Go to Top