Bent u zich aan het oriënteren op draadloze alarmsystemen voor de beveiliging van uw woonhuis of zakelijke pand in Het Gooi? Ajax alarmsystemen zijn professionele, draadloze alarmsystemen met een zeer hoge gebruiksvriendelijkheid. Naast hoogwaardige technische mogelijkheden hebben de ontwerpers van Ajax alarmsystemen ook goed gekeken naar het design van hun systemen. Zoekt u een gebruisvriendelijk alarmsysteem in Het Gooi voorzien van de nieuwste hightech features? Dan is de kans groot dat Ajax Alarmsystemen ruim voldoen aan uw verwachtingen.

  • Ajax alarmsystemen Het Gooi woningalarm.

  • Ajax alarmsystemen Het Gooi zakelijke objecten.

  • 3 jaar garantie.

  • Installeren en controleren d.m.v. app.

  • Met of zonder doormelding meldkamer.

  • Erkend VEB-Beveiligingsbedrijf.

  • Politiekeurmerkbedrijf.

  • Ruim 30 jaar ervaring in beveiligen

Ajax alarmsystemen

Ajax alarmsystemen hebben een luxe uitstraling en zijn zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en bieden een ruime keus aan uitbreidings- en aan toepassingsmogelijkheden. U kunt diverse type detectoren gebruiken binnen één systeem. Het systeem signaleert en registreert, afhankelijk van de gebruikte sensoren, beweging, rook, en/of water. Alle meldingen worden weergegeven in een app, maar doormelding naar een meldkamer is ook mogelijk. Via de app kunt u zones inschakelen, uitschakelen en overbruggen en zal de app zich melden als het circuit niet gesloten is (er een raam of deur openstaat). De app werkt samen met uw smartphone zodat u altijd direct geïnformeerd bent.

Fraai en uitgebreid

Het is niet verwonderlijk dat Ajax alarmsystemen zeer hoog gewaard worden. Niet alleen de functionaliteiten zijn hoogwaardig, maar ook het design. Zoekt u naast een goed werkend, slim beveiligingssysteem ook een alarmsysteem dat er mooi uitziet, dan zijn Ajax beveiligingssystemen voor uw woning of zakelijke pand in Het Gooi een zeer goede optie.

Het hoofdcomponent is de zogenaamde hubkit. Deze heeft een simkaart waarin alle componenten worden ingeregeld. Het totale systeem bestaat uit een centrale of een back-up batterij met lange levensduur (pas na 7 jaar vervangen), magneetcontacten, bewegingsmelders en een afstandsbediening. Het systeem is uit te breiden met camera’s.

Gaat u beveiligen of uw bestaande alarmsysteem vervangen, en heeft u behoefte aan meer informatie of vrijblijvend advies? Neem voor prioriteit in veiligheid vandaag nog contact met ons op!!

INFORMATIE AJAX ALARMSYSTEMEN HET GOOI

Roest Beveiliging BV is uw betrouwbare beveiligings-partner. Onder leiding van Bert Roest zijn we al meer dan drie decennia werkzaam in de beveiligingstechniek. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven. Op het gebied van beveiliging dragen we met een uitgebalanceerd beveiligingsplan bij aan de veiligheid van privaat en zakelijke objecten.