Roest Beveiliging BV is een betrouwbaar beveiligingsbedrijf met ruim drie decennia ervaring. Wij plaatsen geen beveiligers voor uw deur, maar voor alle overige technieken rondom veiligheid kunt u rekenen op de kundigheid van Roest Beveiliging. Wij werken voor particulieren, MKB en groot zakelijke bedrijven in heel Nederland. Ook voor beveiligingsvraagstukken in Hilversum zijn wij u gekwalificeerde partner.

Roest Beveiliging is een gekwalificeerd en gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf Hilversum.

Onze diensten:

  • Slotenmaker met 24-uurs bereik.

  • Opstellen veiligheidsplan.

  • Levering, plaatsing en onderhoud alarmsystemen.

  • Levering, plaatsing en onderhoud bewakingscamera’s.

  • Installeren en onderhoud noodverlichting en beveiligingsbelichting.

  • Plaatsing inbraak werend glas, rolluiken en kogelwerende beglazing.

  • Plaatsing en onderhoud brandwerende middelen.

  • Kluizen en brandkasten.

Maatwerk in beveiliging

Roest Beveiliging is een modern en dynamisch beveiligingsbedrijf, gevestigd in Almere. Wij staan bekend om vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en onze snelle 24-uurs service. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven.

Beveiliging is maatwerk. Het uitgangspunt van alle werken die we vanaf de start van Roest Beveiliging hebben gerealiseerd is in al die jaren ongewijzigd gebleven: de wensen van onze klanten rondom beveiliging komen op de eerste plaats. Ons streven is om de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen waarbij het leefpatroon van de gebruiker(s) en het bedieningsgemak van de beveiligingsapparatuur centraal staan.

Technische beveiliging begint met luisteren, analyseren en adviseren. Hieruit ontstaat een beveiligingsplan. Na het opstellen van het beveiligingsplan conform de VKRI-regeling (organisatorisch, bouwkundig en/of elektronische maatregelen) worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens de geldende installatievoorschriften

Persoonlijk en webshop

Naast het bieden van persoonlijke begeleiding en uitvoering hebben wij ook een webshop. Hierin vindt u alarmsystemen, beveiligingscamera’s, Mul-T-lock sloten, bekabeling en meer. U kunt deze beveiligingsproducten bestellen voor zelfmontage, maar wij helpen u ook graag bij het installeren. Gaat u zelf aan de slag? U kunt ons tijdens kantooruren altijd bellen voor ondersteuning, hulp, uitleg en advies.

Wilt u meer weten over Roest Beveiliging en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor prioriteit in uw (object) veiligheid vandaag nog contact met ons op!

ZEKERHEID IN TECHNISCHE BEVEILIGING

Roest Beveiliging zorgt onder leiding van Bert Roest is al meer dan drie decennia voor uitstekend werkende beveiligingsoplossingen. We begrijpen waar beveiliging van woningen en zakelijke objecten om draait. Het veiligheidsbelang van de klant staat voorop. We blijven ons continu ontwikkelen en volgend de dynamische wereld van technische beveiliging op de voet. Noem het vakidiotie, maar doe er vooral uw voordeel mee!