Op het gebied van draadloze alarmsystemen heeft een Ajax alarmsysteem veel te bieden. Niet in de laatste plaats kenmerken de Ajax alarmsystemen zich door een mooi design met units die gezien mogen worden. De Ajax Starter Kit heeft alles wat je nodig hebt om een ruimte te beveiligen. Gevoelige bewegingsdetectoren speuren naar beweging, terwijl een krachtige ‘hub’ (het hart van het systeem) continu met de buitenwereld in verbinding staat via app en smartphone. De app zorgt voor veel bediengemak en geeft informatie en meldingen weer op uw mobile telefoon. Bent u op zoek naar een mooi, serieus én gebruiksvriendelijk alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand in Bussum, dan is de kans groot dat Ajax Alarmsystemen ruim voldoen aan uw verwachtingen.

  • Ajax alarmsystemen Het Gooi woningalarm.

  • Ajax alarmsystemen Het Gooi zakelijke objecten.

  • 3 jaar garantie.

  • Installeren en controleren d.m.v. app.

  • Met of zonder doormelding meldkamer.

  • Erkend VEB-Beveiligingsbedrijf.

  • Politiekeurmerkbedrijf.

  • Ruim 30 jaar ervaring in beveiligen

Ajax alarmsystemen

Ajax alarmsystemen zijn alarmsystemen voor hightech liefhebbers en voor mensen die zonder veel poespas hun object willen beveiligen. Dat Ajax deze eisen in één alarmsysteem heeft samengebracht verklaard de populariteit van Ajax alarmsystemen. De ontwikkelaars komen regelmatig met nieuwe toepassingen die eenvoudig zijn te integreren.

Met één systeem kunt u diverse type detectoren. Het systeem signaleert en registreert, afhankelijk van de gebruikte sensoren, beweging, rook, en/of water. Alle meldingen worden weergegeven in een app, maar doormelding naar een meldkamer is ook mogelijk. Via de app kunt u zones inschakelen, uitschakelen en overbruggen en zal de app zich melden als het circuit niet gesloten is (er een raam of deur openstaat). De app werkt samen met uw smartphone zodat u altijd direct geïnformeerd bent. Zelfs de batterij van de hub is gebruiksvriendelijk: deze is pas na 7 jaar aan vervanging toe.

De Hubkit

Het hoofdcomponent van Ajax alarmsystemen is de zogenaamde hubkit. Deze heeft een simkaart waarom alle componenten worden ingeregeld. Het totale systeem bestaat uit een centrale of een back-up batterij met lange levensduur, magneetcontacten, bewegingsmelders en een afstandsbediening. Het systeem is uit te breiden met camera’s.

Informatie Ajax alarmsystemen Bussum

Alles voor uw Ajax alarmsysteem vindt u terug in onze webwinkel. Het systeem is zeer geschikt voor zelfmontage, maar uiteraard voeren we installatie en inregeling graag voor u uit. Een telefoontje is voldoende voor meer informatie, technische ondersteuning of het maken van een afspraak.

Gaat u beveiligen of uw bestaande alarmsysteem vervangen, en heeft u behoefte aan meer informatie of vrijblijvend advies? Neem voor prioriteit in veiligheid vandaag nog contact met ons op!!

ROEST BEVEILIGING BV

Roest Beveiliging BV is uw betrouwbare beveiligings-partner. Onder leiding van Bert Roest zijn we al meer dan drie decennia werkzaam in de beveiligingstechniek. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven. Op het gebied van beveiliging dragen we met een uitgebalanceerd beveiligingsplan bij aan de veiligheid van privaat en zakelijke objecten.