Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

wij zijn ook pkvw-erkend 24-uurs servicebedrijf

Roest Beveiliging is een PKVW-bedrijf. Dit betekent dat de kwaliteitsborging van ons bedrijf is vastgesteld. Wij werken met erkende preventieadviseurs en voldoen aan de PKVW-beveiligingsrichtlijnen en PKVW goedgekeurde producten. Als PKVW-beveiligingsbedrijf kunnen wij de juiste technische en bouwkundige toepassingen uitvoeren die u recht geven op het PKVW-certificaat Beveiligde Woning. Naast zekerheid dat uw woning goed beveiligd is, krijgt u met dit certificaat bij de meeste verzekeringsmaatschappijen korting op premie van de inboedelverzekering. De korting kan oplopen tot 15%.

Vereniging Erkende Beveilingsbedrijven (VEB)

VEB is de grootste brancheorganisaties voor beveiligingsbedrijven. Als VEB-beveiligingsbedrijf adviseren en installeren wij overeenkomstig risicoanalyse van woningen en bedrijfspanden VRKI, en kunnen we zelfstandig alle beveiligingsmaatregelen uitvoeren. We voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling en zijn bevoegd tot zelfstandige afgifte van VEB Kwaliteitsdocumenten.

LOXUP

LOXUP partners

Kwaliteit, service én professionaliteit; dat is waar LOXUP voor staat! Een betrouwbaar online platform begint met professionele partners! Onze slotenexperts zijn met zorg geselecteerd en voldoen stuk voor stuk aan de strengste kwaliteitseisen die door ons zijn opgesteld.

Dit is wat je van onze LOXUP partners kunt verwachten:

  • Deskundig advies
  • Eerlijke prijzen
  • SKG gecertificeerde producten
  • Hoogwaardige oplossingen
  • Vakkundige installatie
  • Service & onderhoud

De partners van LOXUP leveren kwaliteit in hun werk en rekenen daarvoor eerlijke tarieven. Er kan altijd van tevoren een indicatie gegeven worden van o.a. de voorrijkosten en geldende uurtarieven. Deze komen ook overeen met de factuur die je ontvangt. Kortom: geen verrassingen.

Voorrijkosten ; vanaf 55,- (doordeweeks) tot 150,- (onregelmatige tijden of weekenden). Exclusief arbeid.

Uurtarief vanaf 55,- (doordeweeks) tot 175,- (onregelmatige tijden of weekenden). In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij een korte afstand) worden er geen voorrijkosten berekend.

(Schadevrij) openen deur : Vanaf 70,- tot 150,-. Exclusief eventueel materiaal.

Deze betrouwbare slotenmakers berekenen op een correcte manier zijn of haar kosten en heeft duidelijke tarieven. Deze tarieven zijn dan ook compleet, waarbij kosten voor het bedrijfspand, magazijn, bus, verzekeringen, personeel, opleiding, gereedschap, voorraad, risico en ontzorging, onder andere, zijn meegenomen.

Laat hier u review achter : https://nl.trustpilot.com/evaluate/loxup.nl

Download ons e-book : https://mcusercontent.com/b2c58512f4f9ecb4031e4f50d/files/b57f801a-e470-1193-ed28-764ebf245140/LOXUP_e_book.pdf

Uw woning veilig met

het Certificaat

Politie Keurmerk

Veilig Wonen

Wilt u weten of u woning voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen?

Bel en maak een afspraak met onze PKVW-adviseur.

 036-5350531