Roest Beveiliging BV is een betrouwbaar beveiligingsbedrijf, werkzaam in Het Gooi. Onze ervaring gaat terug tot in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Wij zijn gespecialiseerd in technische beveiliging van woningen en zakelijke objecten. Wij zijn thuis in het aanleveren, monteren en onderhouden van alarmsystemen, sloten, beveiligingscamera’s, beveiligings- en kogelwerend glas en overige producten die het ongewenste gasten lastiger maken u of uw eigendommen te schaden.

Zoekt u een technisch beveiligingsbedrijf in Het Gooi? Roest Beveiliging werkt voor particulieren, MKB en groot zakelijke bedrijven. Niet alleen in Het Gooi, maar door heel Nederland.

  • Slotenmaker met 24-uurs bereik.

  • Opstellen veiligheidsplan.

  • Levering, plaatsing en onderhoud alarmsystemen.

  • Levering, plaatsing en onderhoud bewakingscamera’s.

  • Installeren en onderhoud noodverlichting en beveiligingsbelichting.

  • Plaatsing inbraak werend glas, rolluiken en kogelwerende beglazing.

  • Plaatsing en onderhoud brandwerende middelen.

  • Kluizen en brandkasten.

Maatwerk in beveiliging

Als beveiligingsbedrijf willen we niets liever dan onze klanten betrouwbare producten en zekerheid bieden. Dit begint bij onszelf. Roest Beveiliging is modern en dynamisch beveiligingsbedrijf dat bekend staat om haar om vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle 24-uurs service. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven.

Beveiligingsproducten online

Wilt u liever zelf aan de slag om uw object te beveiligen? Dan vindt u hiervoor in onze webshop diverse producten waaronder alarmsystemen, beveiligingscamera’s, Mul-T-lock sloten, bekabeling en meer. U kunt deze beveiligingsproducten bestellen voor zelfmontage, maar wij helpen u ook graag bij het installeren wanneer u er toch niet helemaal uitkomt. U kunt ons tijdens kantooruren bellen voor ondersteuning, hulp, uitleg en advies.

Zekerheid in beveiliging

Onze ervaring geeft een voorsprong in het begrijpen waar beveiliging van woningen en zakelijke objecten om draait. Maar ervaring mag geen gemakzucht worden. Daarvoor zijn uw belangen te belangrijk, en de ontwikkelingen binnen technische beveiliging te dynamisch. Het veiligheidsbelang van de klant staat bij Roest Beveiliging altijd voorop. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat met zijn tijd meegaat en de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgt. Noem het vakidiotie of doe er uw voordeel mee!

Wilt u meer weten over Roest Beveiliging en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor prioriteit in uw (object) veiligheid vandaag nog contact met ons op!

ZEKERHEID IN TECHNISCHE BEVEILIGING

Roest Beveiliging zorgt onder leiding van Bert Roest is al meer dan drie decennia voor uitstekend werkende beveiligingsoplossingen. We begrijpen waar beveiliging van woningen en zakelijke objecten om draait. Het veiligheidsbelang van de klant staat voorop. We blijven ons continu ontwikkelen en volgend de dynamische wereld van technische beveiliging op de voet. Noem het vakidiotie, maar doe er vooral uw voordeel mee!