Een zakelijk object kan niet meer zonder alarmsysteem, maar ook meer en meer woonhuizen worden beveiligd met alarmdetectie. Moderne, gebruiksvriendelijke alarmsystemen maken het eenvoudig om met name woningen op een effectieve, maar laagdrempelige manier te beveiligen.

Bent u zich aan het oriënteren op alarmsystemen voor plaatsing in Het Gooi, neem dan contact met ons op. Wij bieden diverse pakketmogelijkheden plus maatwerk oplossingen om objecten naar wens met een alarmsysteem te beveiligen.

  • Alarmsystemen Het Gooi woning.

  • Alarmsystemen Het Gooi zakelijke objecten.

  • Alarmpakket of maatwerk oplossing.

  • Met of zonder doormelding meldkamer.

  • Aangekocht bij een VEB-Beveiligingsbedrijf.

  • Ruim 30 jaar ervaring in beveiligen

Uw object heeft onze aandacht

Roest Beveiliging is een modern en dynamisch beveiligingsbedrijf, gevestigd in Almere. Vakmanschap, betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteit zijn de pijlers waar we ons bedrijf op bouwen. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven.

Hoewel er diverse standaard of uit te breiden alarmsystemen leverbaar zijn op de markt, zijn wij van mening dat goed beveiligen maatwerk is. Bij de plaatsing van een alarmsysteem en beveiligingsmaatregelen is het belangrijk dat alle punten van belang rondom doelstelling, plaatsing, intensiviteit en gebruiksvriendelijkheid worden afgewogen en op elkaar worden afgestemd. Het alarmsysteem moet immers in dienst staan van de gebruiker en niet andersom.

Technische beveiliging begint dan ook met luisteren, analyseren en adviseren. Hieruit ontstaat een beveiligingsplan. Na het opstellen van het beveiligingsplan conform de VKRI-regeling (organisatorisch, bouwkundig en/of elektronische maatregelen) worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens de geldende installatievoorschriften.

Alarmsystemen en meer

Roest Beveiliging is een beveiligings-, sloten-, en sleutelspecialist. Met een uitgebreid programma aan mogelijkheden en een webshop bieden we alles op het gebied van technische objectbeveiliging. Bent u op zoek naar een standaard alarmsysteem in Het Gooi, of gaat het om gespecialiseerde beveiliging en een uitgebreid alarmsysteem? Wij helpen u graag en vakkundig bij het realiseren van de juiste technische objectbeveiliging.

Gaat u beveiligen of uw bestaande alarmsysteem vervangen, en heeft u behoefte aan meer informatie of vrijblijvend advies? Neem voor prioriteit in veiligheid vandaag nog contact met ons op!!

INFORMATIE EN OFFERTE

Roest Beveiliging BV is uw betrouwbare beveiligings-partner. Onder leiding van Bert Roest zijn we al meer dan drie decennia werkzaam in de beveiligingstechniek. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven. Op het gebied van beveiliging dragen we met een uitgebalanceerd beveiligingsplan bij aan de veiligheid van privaat en zakelijke objecten. Neemt u voor meer informatie rondom plaatsing van alarmsystemen in het Gooi contact met ons op.