Roest Beveiliging BV is uw betrouwbare beveiligings-partner met ruim drie decennia ervaring op de teller. We zijn gespecialiseerd in een totaalpakket aan diensten en producten die inbraken en inbraakschade dienen te voorkomen of beperken. Hieronder vallen onder andere advies, onderhoud en verkoop van alarmsystemen en sloten. Bent u onverhoopt toch slachtoffer geworden van een inbraak dan proberen we erger te voorkomen met onze inbraakschade & reparatieservice. Hiervoor zijn we 24/7 bereikbaar. Dit is ook van toepassing op onze slotenservice. Wij werken o.a. met Mul-T-Lock (Multilock) sloten.

Mul-T-lock (Multilock) is ook uw veiligheidsslot wanneer u goede sloten wenst voor uw woning op zakelijk pand in Hilversum.

  • Leverancier Mul-T-lock (Multilock) sloten Hilversum.

  • Plaatsing Mul-T-lock (Multilock) sloten Hilversum.

  • 24/7 slotenservice bij calamiteiten.

  • Erkend VEB-Beveiligingsbedrijf

  • Politiekeurmerk bedrijf

Waarom Mul-T-lock (Multilock)?

Wij van Roest Beveiliging zijn erg enthousiast over Mul-T-lock (Multilock). Deze cilindersloten hebben onze voorkeur vanwege de hoge betrouwbaarheid, de gepatenteerde veiligheidsmogelijkheden en de goede bedieningsvriendelijkheid. Mul-T-Lock veiligheidscilinders zijn standaard beveiligd tegen doorboren, afbreken en kerntrekken, maar het belangrijkste is dat de sleutels niet zomaar zijn na te maken. Namaken kan alleen door een geldig veiligheidscertificaat te overleggen.

Sleutel met code

Mul-T-Lock sleutels hebben een bijzonder voordeel. Op de sleutel is toegangsbeheer en een sleutelplan mogelijk. De sleutel is zo in te stellen dat u maar één sleutel nodig heeft om meerdere panden te openen. Zo kunt u met één sleutel uw woning, vakantiewoning, bedrijfspand of opslagplaats openen. Het is mogelijk om de sleutel zo in te regelen dat deze een code heeft voor het ene pand, en u de ‘normale’ sleutelfunctie gebruikt voor een ander pand.

Mul-T-lock Hilversum en onze 24 uursservice

Heeft een pand met Mul-T-lock (Multilock) slot in Hilversum en bent u een sleutel verloren? Bij verlies en diefstal van uw sleutel(s) hoeft u bij Mul-T-Lock geen nieuwe cilinders te kopen. Het bellen van onze 24 uursservice volstaat. Wij komen direct naar u toe en nemen een nieuwe set sleutels mee. We bouwen uw huidige cilinders direct om zodat deze werken op uw nieuwe set gecertificeerde sleutels!

Wilt u meer weten over Mul-T-lock en wat deze hoogwaardige sloten kunnen betekenen voor de veiligheid van uw pand in Hilversum? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreide uitleg en voor antwoord op uw vragen.

EXTRA SERVICE MUL-T-LOCK HILVERSUM

Bij ons kunt u gratis gebruik maken van ons sleutelhangersysteem. Dit systeem houdt in dat wanneer u uw Mul-T-lock sleutels verliest, de vinder deze naar ons terug kan sturen. Uw adres blijft dus voor de vinder geheim. Wij kunnen de sleutel inlezen en deze bij u terugbezorgen. Denkt u dat heb ik niet nodig? Onze ervaring leert dat wij een aantal malen per maand sleutels opgestuurd krijgen omdat de vinder helemaal niets kan met de vondst van Mul-T-lock sleutels.