Bent u zich aan het oriënteren op draadloze alarmsystemen in Badhoevedorp? Neem dat zeker Ajax alarmsystemen mee in uw overwegingen! Wij leggen u graag uit waarom Ajax alarmsystemen een goede keus zijn.

Ajax, dat klinkt bekend! Ajax Alarmsystemen hebben in korte tijd hun plaats verovert op het gebied alarmsystemen. Ajax alarmsystemen zijn draadloze alarmsystemen met een zeer fraai design, waarmee woningen of zakelijke objecten professioneel beveiligd kunnen worden. Met een eenvoudig te installeren centrale en de standaard meegeleverde gsm-kiezer en LAN-aansluiting is het mogelijk om tot 50 en zelfs tot 120 componenten aan te sluiten (inleren).

Dit gaat eenvoudig door middel van het inscannen van een QR-code op de component. Uiteraard is het ook mogelijk om de gehele plaatsing door Roest Beveiliging te laten verzorgen. Van advies tot plaatsing, wanneer u zoekt naar een alarmsystemen Almere met klasse, dan is Roest Beveiliging uw deskundige partner.

  • Ajax alarmsystemen Badhoevedorp voor thuisgebruik.

  • Ajax alarmsystemen Badhoevedorp zakelijke objecten.

  • Mooi design, gebruiksvriendelijke bediening.

  • Meldingen op smartphone of naar meldkamer

  • Levering door erkend VEB-Beveiligingsbedrijf.

  • Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in beveiligen.

Bediening via app

Met de app kunt u controleren of de detector goed is geïnstalleerd en goed functioneert. Na installatie maakt de app het mogelijk om eenvoudig detectoren te overbruggen (tijdelijk uit te schakelen). Zo kunt u een of meerdere zones overbruggen wanneer u in de ruimte aanwezig bent, of bijvoorbeeld een raam of deur wilt gebruiken, maar de rest van de detectoren wilt laten werken. Ook geeft de app signalering weer. Bijvoorbeeld wanneer een raam of deur openstaat. Ook kunt u via de app instellingen als vertraagde detectie instellen. Na plaatsing is het systeem direct startklaar. Meldingen komen binnen op uw smartphone. Doormelding naar een meldkamer is natuurlijk ook mogelijk.

Brand, wateroverlast of inbraakmeldingen

Zoekt u een compleet alarmsysteem voor uw pand in Badhoevedorp? Ajax alarmsystemen zijn leverbaar met diverse typen sensoren. Deze kunt allemaal op één systeem (de hub) aansluiten. U kunt glasbreukmelders, rookmelders, waterdetectie en bewegingsdetectoren combineren voor een compleet alarmsysteem. Ook uitbreiding met een camerasysteem is mogelijk. Kortom, wilt u een modern, gebruiksvriendelijk en mooi vormgegeven alarmsysteem voor uw woning of zakelijke object in Almere? Dan vertellen wij u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden van Ajax beveiligingssystemen.

Meer over Ajax alarmsystemen

Ajax alarmsystemen zijn hoogwaardige, gebruiksvriendelijke beveiligingssystemen met een zeer luxe uitstraling. Dat is mooi, maar een alarmsysteem moet vooral goed zijn werk doen. Ajax alarmsystemen combineren functionaliteit, betrouwbaarheid en een mooi ontwerp in één draadloos en efficiënt detectiesysteem. Zo gaan de batterijen 7 jaar mee en zorgt een mobiele app voor gemak bij het installeren.

Wilt u meer weten over Roest Beveiliging en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor prioriteit in veiligheid vandaag nog contact met ons op!

ROEST BEVEILIGING

Roest Beveiliging BV is uw betrouwbare beveiligings-partner. Onder leiding van Bert Roest zijn we al meer dan drie decennia werkzaam in de beveiligingstechniek. Wij zijn een erkend VEB Beveiligingsbedrijf met een eigen licentie om direct politie-keurmerk certificaten te mogen uitgeven. Op het gebied van technische beveiliging dragen we met een uitgebalanceerd beveiligingsplan en zeer uiteenlopende beveiligingsproducten bij aan de veiligheid van privaat en zakelijke objecten.