24-UURS SLEUTEL-SLOTENSERVICE - INBRAAKSCHADE & REPARATIE SERVICE

036-5350531 info@roestbeveiliging.nl

24-UURS SLEUTEL-SLOTENSERVICE - INBRAAKSCHADE & REPARATIE SERVICE

keurmerken

Wilt u weten of u woning voldoet aan politie keurmerk veilig wonen?
Bel 036-5350531 en maak een afspraak met onze pkvw-adviseur.

24 uur service/ noodservice

 

Buitengesloten? Direct nieuwe sloten nodig na een inbraakpoging of bij inbraakschade?

Bel onze 24/7 uurs noodservice!
 
 

Beveiliging Particulier

Beschermen wat belangrijk voor u is! Of u nu in een klein appartement woont of in een groot herenhuis, we dragen zorg voor het juiste brand-beveiligingssysteem.

 

 

Beveiliging Zakelijk

Al ruim 30 jaar voorzien wij het MKB van passende oplossing op het gebied van technische winkelbeveiliging, kantoorbeveiliging, horecabeveiliging en overige zakelijke objecten. 

 

 

Beveiliging VIPs

Valt uw woning of zakelijk pand binnen de categorie hoog-risico objecten? Dan vraagt dit om een sluitende technische beveiliging.

 
   

 

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Roest Beveiliging is een PKVW-bedrijf. Dit betekent dat de kwaliteitsborging van ons bedrijf is vastgesteld. Wij werken met erkende preventieadviseurs en voldoen aan de PKVW-beveiligingsrichtlijnen en PKVW goedgekeurde producten. Als PKVW-beveiligingsbedrijf kunnen wij de juiste technische en bouwkundige toepassingen uitvoeren die u recht geven op het PKVW-certificaat Beveiligde Woning. Naast zekerheid dat uw woning goed beveiligd is, krijgt u met dit certificaat bij de meeste verzekeringsmaatschappijen korting op premie van de inboedelverzekering. De korting kan oplopen tot 15%.

Vereniging Erkende Beveilingsbedrijven (VEB)

VEB is de grootste brancheorganisaties voor beveiligingsbedrijven. Als VEB-beveiligingsbedrijf adviseren en installeren wij overeenkomstig risicoanalyse van woningen en bedrijfspanden VRKI, en kunnen we zelfstandig alle beveiligingsmaatregelen uitvoeren. We voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling en zijn bevoegd tot zelfstandige afgifte van VEB Kwaliteitsdocumenten.

Uw woning of bedrijf en het Politie Keurmerk Veilig Wonen

Wilt u weten of u woning voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen?

Bel 036-5350531 en maak een afspraak met onze PKVW-adviseur.

Politie keurmerk veilig wonen Documentatie